Streven in ‘De Zondvloed’ op 26 september

Het themanummer over ‘vervreemding‘ van Streven wordt live voorgesteld: op donderdag 26 september organiseert de redactie een avond  in boekhandel ‘De Zondvloed‘ in Mechelen, vanaf 19.30. Enkele auteurs gaan in gesprek, er wordt een filmpje getoond… Ik neem ook deel aan het debat.

Het nummer bevat teksten van Jean-Pierre Rondas, Annemarie Estor, Ludo Abicht, Paul Verhaeghe, Herbert Devriese, Georges De Schrijver, David Dessin, Jacques De Visscher, Thomas Decreus en Lieven Jonckheere.

Meer info over het programma van die avond volgt later.

(Boekhandel de Zondvloed, Onze-Lieve-Vrouw straat 70, 2800 Mechelen)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s