‘The School of Life’, in Antwerpen vanaf 23 oktober 2014!

UnknownOver enkele weken opent “The School of Life” ook in Antwerpen haar deuren, na Londen, Parijs, Amsterdam, Istanbul, Rio de Janeiro… En ik werk graag mee, met af een toe een klas of een special event te geven.

Wat? ‘The School of Life’ is een organisatie die ‘good ideas for everyday life’ presenteert: over vragen waar elke mens af en toe mee zit, worden klassen of special events  georganiseerd. De eerste ‘School‘ werd in 2008 in Londen opgericht. De School heeft geen enkele religieuze, levensbeschouwelijke, politieke of andere band met andere groepen of organisaties.

Wie? De  Antwerpse faculteit werkt met gelijkaardig materiaal als het oorspronkelijke ‘huis’. Alain de Botton was één van de oprichters, samen met  Sophie Howarth. Ondertussen hebben heel wat specialisten uit verschillende disciplines  thema’s uitgewerkt, en special events opgezet.

Waar? We zitten in het centrum van Antwerpen, aan het parkje Munthof, Muntstraat 2, 2000 Antwerpen. Er hoort ook een boekhandel en een café bij.

Opening? Roman Krznaric geeft de eerste lezing, over empathie! Op donderdag 23 oktober, vanaf 19.30, in een prachtige locatie, Hotel ‘T Sandt,  Zand 17, 2000 Antwerpen

Wat doe ik? Voorlopig geef ik één ‘klas: ‘”How to have better conversations“. Mijn eerste klas valt op vrijdag 24 oktober, ’s avonds, in Munthof. Ik geef de klas opnieuw in november en december.

De dag erna, op zaterdag 25 oktober, staat de klas ‘How to stay calm’ (gegeven door Silvie Moors) op programma. Voor het vervolg kan u de volledige kalender raadplegen. En op zondag kan je in de namiddag een tour volgen door Antwerpen, vanaf 14.00 uur, ‘Lees de Stad‘.

Wil je ons ontmoeten? Op zondagochtend, 26 oktober kan je ons spreken, bij een lekker ontbijt.

 Welkom! 

6 Comments

 1. Peggy Schepens

  geïnteresseerd? groet p

  • Tinneke Beeckman

   Beste Peggy, als je interesse hebt, kan je je via de website voor activiteiten inschrijven (de links staan in mijn blog). Hartelijk, Tinneke

   • Peggy Schepens

    Hallo Tinneke, ik zie nu pas mijn rare reactie die jij ontvangen hebt. Het was eigenlijk bedoeld als uitnodiging en ter informatie voor een vriendin. Blijkbaar heb ik het niet naar haar verzonden, maar naar jou. Ik kom, van zodra het lukt met werk, luisteren naar je lezingen. Met vriendelijk groet, Peggy

   • Tinneke Beeckman

    Geen enkel probleem – vond het wel grappig :-).

 2. Janina Modaal

  O hoera,
  superleuk nieuws!

 3. inge

  Ik ben zo enorm geïnteresseerd in Alain De Bottom, wie ik per ” toeval ” ontdekte in een zeer moeilijke periode, waarin ik vooral op zoek was naar zingeving….Hij gaf me vooral hoop, in een ” setting ” die ik begreep en me instant fan maakte, dank u!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s