Filosofie-ontbijt, over het goede leven… Zondag 8 februari

UnknownMorgen organiseer ik een filosofie-ontbijt, samen met The School of Life Antwerpen. In onze samenleving hebben we  ontzettend veel aandacht voor lekker en gezond eten. Tegelijkertijd kampen veel mensen met overgewicht en gezondheidsproblemen. Hoe kan je van eten opnieuw een weg naar geluk maken? We zoeken inspiratie bij de Klassieke Oudheid.

Elke deelnemer kan kiezen tussen een stoïcijns of epicuristisch geïnspireerd ontbijt. Ondertussen praten we over filosofie als therapie, levenskunst en de verschillende visies op geluk, leven en dood. En bekijken wat je zelf kan doen om je leven zinvoller en gelukkiger te beleven.

Zondag 8 februari, vanaf 11.00 u tot 13.00 u. The School of Life, Antwerpen. Munthof 2, 2000 Antwerpen. Inschrijven kan je via de kalender. Prijs is 30 €. Welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s