Vijfde druk voor ‘Door Spinoza’s Lens’!

Door Spinoza’s Lens‘ (2012, Pelckmans), mijn boek over Spinoza’s filosofie, krijgt een vijfde druk, volgens Harold Polis van Uitgeverij Polis (die bezit nu de rechten op het boek).

Met een frisse cover en een nieuw voorwoord.

Meer info volgt later!

 

 

4 Comments

 1. Mark Behets

  Dag Tinneke,

  Dit goede nieuws doet me denken aan volgende anekdote uit de biografie van Schopenhauer. Schopenhauers moeder was schrijfster van populaire verhalen. Op zekere dag ontstaat er een ruzie tussen Schopenhauer en zijn moeder over mekaars boeken. De moeder stelt: “Jouw boeken zullen grotendeels onverkocht bij de uitgever blijven liggen.” Schopenhauer antwoordt: “Jouw boeken zullen over een paar jaar vergeten zijn, terwijl de mijne over honderd jaar nog zullen gelezen worden.” De biografie vermeldt: de geschiedenis heeft geleerd dat beide gelijk gekregen hebben.
  Jouw boek combineert blijkbaar sterktes die zelden samen aangetroffen worden!

  • Tinneke Beeckman

   Veel dank, Mark, ook voor de leuke anekdote over Schopenhauer. De echte kampioen is natuurlijk Spinoza, en het doet me zoveel plezier dat een boek over hem succes heeft :-).

 2. Dirk R G Janssens

  Proficiat, Tinneke ! De ‘volgers’ wachten … M v g, Dirk= drg.janssens@skynet.be.

 3. Bart Haers

  Dat uw boek blijft verkopen is een verdienste van de auteur, van u dus, maar ook kan men eens te meer vaststellen dat lezers die interesse opbrengen voor filosofie ook wel de kwaliteit weten te waarderen. Dus ja, de gedachte dat mensen “moeilijke” kost weten te waarderen, mag men niet negeren. Het voordeel is immers dat uw boek leesbaar en voldoende inzichten biedt waar men even de geest aan kan slijpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s