Gesprek tijdens ‘Night of Ideas 2021’, met Sandra Laugier, Christie Watson ea

Op 26 januari nam ik deel aan ‘Night of Ideas 2021’, aan een gesprek ‘Feeling for Others’, over solidariteit & ‘care’ tijdens de Covid-19 pandemie, met filosofe Sandra Laugier & Christie Watson, gehost door Rachel Cooke.

‘Night of Ideas’ is een Frans-Britse samenwerking (Institut Français UK).

Dit is de opname van de hele avond, en het programma:

Welcome Remarks: TOGETHER 18:0018:30 Catherine Colonna, French Ambassador to the UK.

With ✨ Leïla Slimani, Author & Personal Representative of the French President Emmanuel Macron to the Organisation internationale de la Francophonie.

Debate Feeling for Others 18:3519:35 With ✨ Tinneke Beeckman, Philosopher of Moral Science & Writer ✨ Sandra Laugier, Philosopher in Gender Studies and Ethics of Care, Sorbonne University ✨ Christie Watson, Former Nurse & Author of The Courage To Care Chaired by Rachel Cooke, Journalist & Columnist for The Observer

Debate Lonely Together 19:4020:40 With ✨ Fay Bound Alberti, Author of A Biography of Loneliness & Cultural Historian, University of York ✨ Manuel Arias-Maldonado, Professor of Political Science, University of Malaga ✨ Clémentine Lalande, CEO of Once online dating app Chaired by Tim Markham, Professor of Journalism and Media, Birkbeck College, University of London

Film Un film dramatique 20:4521:45

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s