7e druk voor ‘Door Spinoza’s Lens. Een oefening in levensfilosofie’…

Spinoza’s filosofie heeft mijn leven enorm beïnvloed. Begin oktober 2012 publiceerde ik over zijn filosofie ‘Door Spinoza’s Lens’ bij Pelckmans; ik behandel zijn politieke en ethische denken, zijn visie op liefde en passie, zijn lichaam-geest denken en zijn naturalisme (met een verwijzing naar Darwin). In 2016 verscheen een hernieuwde versie met een nieuwe inleiding (de vierde druk, denk ik). En intussen is een zevende druk beschikbaar bij Uitgeverij Pelckmans.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s